JAST

surowce kosmetyczne

Lanolina roślinna

Plantasens VL (vegetable lanolin)

- dobrze tolerowana przez skórę duża zgodność (powinowactwo) do naturalnego składu naskórka - konsystencja, wygląd i odczucia sensoryczne po aplikacji identyczne z lanoliną owczą
- doskonały emolient
 
Własności kosmetyczne lanoliny roślinnej:
bardzo wysoka zdolność do absorpcji wody
wzmacnia funkcje barierowe naskórka
stabilizuje emulsje (koemulgator)
wzmacnia połysk


vegetable lanolin

Film